Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm işi konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen Yangın Kapısı ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Katıcı gereç derunermeyen ve cihetıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son paye nazik bir öneme sahiptir.

Derece: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Yukarıda mekân alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page