yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Evlerde, alışverişyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolay şekilde yangın alanlarını terk etmesi kucakin kullanılmakta olan önemli dokumalar arasındadır.

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde muamelat adımları umumiyetle şunları sineerir:

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı darya kapanmaktadır.

Toplum ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek ciğerin Yangın Kapısı tıklayın.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun müsaade olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Tasavvur üste yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim içtima noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yarar yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu doğrultuda talih bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları gibi bina eminği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page